Skrb o osobama oboljelim od demencije

pro. 1, 2016

U petak, 2.12. u 11:30 sati pozivamo obitelji osoba starije životne dobi i starije osobe na predavanje o skrbi o osobama oboljelim od demencije, koje će se održati u dvorani Doma za starije osobe Centar, Klaićeva 10. Cilj predavanja je upoznati sudionike o etiologiji demencija, posebno o alzeheimerovoj bolesti, kao i o ranim znakovima bolesti, ali i posebno ih informirati o komunikaciji i skrbi o oboljelima, te o mogućnostima smještaja i skrbi koja postoje u gradu Zagrebu.

Predavanje je sastavni dio projektnih aktivnosti „Kluba za starije osobe Doma Centar“, projekta financijski podržanog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

ZADNJE OBJAVE

Multimedijska čestitka

Povodom predstojećih blagdana, pripremili smo i multimedijsku čestitku za sve korisnike, članove obitelji, zaposlenike i naše suradnike.

Dom Centar primio donaciju tableta

Dom za starije osobe Centar primio je donaciju tableta s neograničenim pristupom internetu od strane Hrvatskog telekoma. U suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, Hrvatski telekom je pokrenuo program digitalne edukacije starijih osoba, povodom koje su i uručene ove donacije.

Crveni nosovi

Klaunovi doktori redovito provode svoju terapiju smijehom korisnicima Doma. Ograničenjima osobnog kontakta korisnicima doskočili su Zoom pozivima ..

Skip to content
IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI
Dom za starije osobe "Centar" obvezan je osigurati pristupačnost svoje mrežne lokacije u skladu sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora Republike Hrvatske (NN 017/2019). Ova Izjava o digitalnoj pristupačnosti primjenjuje se na mrežnu lokaciju www.dom-centar.hr.
STATUS USKLAĐENOSTI
Ova mrežna lokacija je potpuno usklađena sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora.
POVRATNE INFORMACIJE I KONTAKT
Eventualne primjedbe na pristupačnost stranice ili upiti vezani uz informacije i sadržaje koji nisu pokriveni opsegom primjene Zakona o pristupačnosti mogu se uputiti Službeniku za informiranje Doma za starije osobe "Centar".
INSPEKCIJSKI NADZOR
Nadzor nad provedbom Zakona obavlja Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske.