Noć knjige

tra. 19, 2017

Povodom NOĆI KNJIGE u petak 21.4.2017. u 11:30 u dvorani, družimo se zajedno uz djela suvremenih hrvatskih pisaca i članove studentske grupe Teatra Tirena.

ZADNJE OBJAVE

Multimedijska čestitka

Povodom predstojećih blagdana, pripremili smo i multimedijsku čestitku za sve korisnike, članove obitelji, zaposlenike i naše suradnike.

Dom Centar primio donaciju tableta

Dom za starije osobe Centar primio je donaciju tableta s neograničenim pristupom internetu od strane Hrvatskog telekoma. U suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, Hrvatski telekom je pokrenuo program digitalne edukacije starijih osoba, povodom koje su i uručene ove donacije.

Crveni nosovi

Klaunovi doktori redovito provode svoju terapiju smijehom korisnicima Doma. Ograničenjima osobnog kontakta korisnicima doskočili su Zoom pozivima ..

Skip to content
IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI
Dom za starije osobe "Centar" obvezan je osigurati pristupačnost svoje mrežne lokacije u skladu sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora Republike Hrvatske (NN 017/2019). Ova Izjava o digitalnoj pristupačnosti primjenjuje se na mrežnu lokaciju www.dom-centar.hr.
STATUS USKLAĐENOSTI
Ova mrežna lokacija je potpuno usklađena sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora.
POVRATNE INFORMACIJE I KONTAKT
Eventualne primjedbe na pristupačnost stranice ili upiti vezani uz informacije i sadržaje koji nisu pokriveni opsegom primjene Zakona o pristupačnosti mogu se uputiti Službeniku za informiranje Doma za starije osobe "Centar".
INSPEKCIJSKI NADZOR
Nadzor nad provedbom Zakona obavlja Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske.