Cirkus Varijete u Domu Centar

sij. 31, 2019

Korisnici Doma  i Gerontološkog centra nakon četverodnevne radionice, koja se sastojala od učenja raznih trikova, sudjelovali su u završnoj izvedbi Cirkus Varijetea gdje su svima nazočnima pokazali nove naučene vještine. Riječ je o programu koji je dio projekta Crvenih Nosova klaunovadoktora pod nazivom „CIRKUS VARIJETE – poboljšanje kvalitete života i razvoj umjetničkih vještina korisnika domova za starije kroz sudjelovanje u cirkuskoj izvedbenoj umjetnosti“, a u kojem Dom Centar sudjeluje kao partner. Crveni nosovi klaunovidoktori već kontinuirano posjećuju našu ustanovu s ciljem uključivanja korisnika i uljepšavanja njihove svakodnevice.

Program je popraćen sveopćim oduševljenjem publike, a što o tome misle korisnici sudionici pročitajte i pogledajte fotografije na poveznici Jutarnjeg lista.

ZADNJE OBJAVE

Pravo doba – Sajam za zrele generacije

Korisnici i djelatnici Doma i Gerontološkog Centra i ovaj put su , petu godinu zaredom, aktivno sudjelovali na sajmu „Pravo doba“ – sajmu za zrele generacije, koji se održavao od 16. do 18. svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

Najbolji u pjevanju

Na 23. među domskom natjecanju u pjevanju, u Domu za starije osobe Dubrava, između dvanaest predstavnika Domova za starije osobe, upravo naši predstavnici su osvojili prvo mjesto.