velj. 1, 2019

Uz pregršt različitih sadržaja koje nudimo korisnicima Doma, kako bi zadovoljili svoje važnije, životne potrebe,  je i likovna radionica, koju već dvanaest godina vodi slikarica Ana Horvatiček Ivanišević. Za  svoj predani, volonterski rad unazad dvije godine nagrađivana od strane Grada i Volonterskog centra Zagreb.

Radove koje ćemo sa zadovoljstvom,  izložiti u  Galeriji Zaklade „Čujem, vjerujem vidim“, odabrala je sama Voditeljica, i oni predstavljaju presjek tema i tehnika iz tog perioda.

Ovo je 10., jubilarna izložba, likovnog stvaralaštva, postavljena izvan  Doma, zbog čega smo posebno sretni.

Otvorenje izložbe uz prigodni program korisnika, upriličiti ćemo u srijedu, 06.veljače, u 12.00 sati, u galeriji Zaklade, na adresi Medulićeva 16.

Pozivamo sve zainteresirane na da svojim prisustvom uveličaju događaj.

ZADNJE OBJAVE

Pravo doba – Sajam za zrele generacije

Korisnici i djelatnici Doma i Gerontološkog Centra i ovaj put su , petu godinu zaredom, aktivno sudjelovali na sajmu „Pravo doba“ – sajmu za zrele generacije, koji se održavao od 16. do 18. svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

Najbolji u pjevanju

Na 23. među domskom natjecanju u pjevanju, u Domu za starije osobe Dubrava, između dvanaest predstavnika Domova za starije osobe, upravo naši predstavnici su osvojili prvo mjesto.