Obilježavanje Dana bolesnika

velj. 19, 2019

Na Dan bolesnika 11.02.2019. sa svojom nastavnicom Tanjom Dornik, u Domu za starije osobe Centar, družili smo se s korisnicima i tom prigodom im mjerili krvni tlak. Svi su se dobrovoljno odazvali našem pozivu te sa nestrpljenjem iščekivali svoj red. Za to vrijeme,  dobro raspoloženi, su nam pričali viceve. Posebno je bilo lijepo provesti vrijeme s gospođama koje su pohađale našu školu. Prepričavale su nam svoja školska i radna iskustva te nam poželjele sreću u daljnjem radu. Radnici Doma i glavna sestra Slavica Garić su nas srdačno ugostili i također sudjelovali u mjerenju tlaka. Atmosfera je bila vesela, a korisnicima Doma smo zaželjeli ugodan i veseli ostatak dana. Naše druženje nam je puno značilo i nadamo se da smo im uljepšali njihov dan te s radosti očekujemo sljedeći posjet.

Ivana Kurevija, 3D, Škola za medicinske sestre Mlinarska

ZADNJE OBJAVE

Pravo doba – Sajam za zrele generacije

Korisnici i djelatnici Doma i Gerontološkog Centra i ovaj put su , petu godinu zaredom, aktivno sudjelovali na sajmu „Pravo doba“ – sajmu za zrele generacije, koji se održavao od 16. do 18. svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

Najbolji u pjevanju

Na 23. među domskom natjecanju u pjevanju, u Domu za starije osobe Dubrava, između dvanaest predstavnika Domova za starije osobe, upravo naši predstavnici su osvojili prvo mjesto.