Modna revija u Domu Centar

ožu. 27, 2019

Povodom Svjetskog dana socijalnog rada te povodom Dana očeva organizirali smo modnu reviju muških korisnika. U pratnji korisnika tijekom revije sudjelovale su učenice srednje Obrtničke škole za osobne usluge Zagreb, s kojom surađujemo u sklopu projekta pod nazivom  „Iskustvo života – Moja mladost za aktivnu starost“, čiji je nositelj Centar za civilne inicijative. Posebno ističemo suradnju sa salonom šešira Kobali, čija vlasnica, gospođa Nada Kobali je ustupila svoje predivne, ručno rađene šešire korisnicima za vrijeme trajanja revije. Na sveopće oduševljenje gospođa Kobali na kraju je i poklonila šešire elegantnoj gospodi. Revija je izazvala pravi val pozitivnih emocija.

ZADNJE OBJAVE

Pravo doba – Sajam za zrele generacije

Korisnici i djelatnici Doma i Gerontološkog Centra i ovaj put su , petu godinu zaredom, aktivno sudjelovali na sajmu „Pravo doba“ – sajmu za zrele generacije, koji se održavao od 16. do 18. svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

Najbolji u pjevanju

Na 23. među domskom natjecanju u pjevanju, u Domu za starije osobe Dubrava, između dvanaest predstavnika Domova za starije osobe, upravo naši predstavnici su osvojili prvo mjesto.