Dan žena u Domu Centar

ožu. 27, 2019

Povodom Međunarodnog dana žena te njima u čast organizirali smo otvorenje izložbe fotografija sa portretima korisnica. U ovom projektu sudjelovala je Obrtnička škola za osobne usluge Zagreb s kojom aktivno surađujemo u sklopu aktualnog projekta pod nazivom  „Iskustvo života – Moja mladost za aktivnu starost“, čiji je nositelj Centar za civilne inicijative.

Učenice su svojim vrijednim rukama uredile gospođe prije fotografiranja, a za nastanak fotografija zaslužan je gospodin Vjekoslav Skledar kojemu se najljepše zahvaljujemo na suradnji i lakoći dogovora. Oduševljenje i radost na licima korisnica nisu se mogli sakriti.“

ZADNJE OBJAVE

Pravo doba – Sajam za zrele generacije

Korisnici i djelatnici Doma i Gerontološkog Centra i ovaj put su , petu godinu zaredom, aktivno sudjelovali na sajmu „Pravo doba“ – sajmu za zrele generacije, koji se održavao od 16. do 18. svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

Najbolji u pjevanju

Na 23. među domskom natjecanju u pjevanju, u Domu za starije osobe Dubrava, između dvanaest predstavnika Domova za starije osobe, upravo naši predstavnici su osvojili prvo mjesto.