Travanjski susreti Vesna Parun

tra. 19, 2019

I ove godine, u našem Domu, održani su,  šesti po redu, među domski susreti pjesnika i recitatora zagrebačkih domova za starije osobe. Sve je bilo u znaku travnja i u znaku najveće hrvatske pjesnikinje Vesne Parun. Stručni žiri, u sastavu: Vera Vujović,  pjesnikinja, Marijana Rogić Bocchetti, prof. jezika i Ana Kvrgić, glumica, imale su težak zadatak, da među mnoštvom uspješnih pjesnika i recitatora treće životne dobi, izaberu one, malo uspješnije od drugih. Ove godine, to su bili predstavnici Domova: Sv. Ana i Trešnjevka. Čestitamo!

ZADNJE OBJAVE

Natječaj za radna mjesta

Socijalni radnik/ca za program podrške u lokalnoj zajednici – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 6 mjeseci
Gerontodomaćica za program podrške u lokalnoj zajednici – 1 izvršitelj/ice na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 1 mjeseca
Medicinska sestra/tehničar – 1 izvršitelj/ice na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 2 mjeseca
Pomoćni radnik/ca u kuhinji – 1 izvršitelj/ice na određeno vrijeme, pola radnog vremena, uz probni rad od 1 mjeseca

Važna obavijest

Dozvoljava se dostava higijenskih potrepština, namirnica, lijekova i drugih potrepština, korisnicima doma od strane članova obitelji i prijatelja od 12.05.2020. temeljem novih uputa o suzbijanju epidemije bolesti COVID-19.

Nabavka lijekova i medicinskih preparata 

Brigu za nabavku lijekova i raznih medicinskih preparata korisnicima preuzele su naše odjelne medicinske sestre, koje u suradnji sa liječnicima i ljekarnama koordiniraju i naručuju potrebno, tako da svi budu opskrbljeni i da nikome ne nedostaje niti jedan lijek, preparat ili dodatak prehrani.