Proslavljen blagdan Sv. Leopolda Bogdana Mandića – zaštitnika Doma

svi. 16, 2019

U nedjelju, 12.05.2019. proslavili smo blagdan Sv. Leopolda Bogdana Mandića, zaštitnika Doma. Misno slavlje predvodili su svećenici Zagrebačke nadbiskupije i Župe Sv. Blaža zajedno sa zborom župe pod vodstvom g. Brausa.

Dan 12. svibnja je i Međunarodni dan sestrinstva, a kojom prigodom smo čestitali i iskazali zahvalnost našim medicinskim sestrama, za njihov požrtvovni rad i doprinos u skrbi za korisnike Doma.

Posebno smo sretni zbog odaziva članova obitelji koji su zajedno sa svojim roditeljima, bakama, djedovima i prijateljima, a našim korisnicima prisustvovali programu i domjenku, te kroz zajedničko druženje obilježili Dan obitelji. Svojim dolaskom učinili su ovaj Dan svečanijim i veselijim, te pokazali važnost zajedništva i obitelji.

Glazbeni program obogatili su svojim šansonama gđa. Kostadinka Velkovska i g. Toni Eterović.

 

ZADNJE OBJAVE

Međunarodni dan starijih osoba

Na štandu su pozornost brojnih posjetitelja privlačili vješto oslikani predmeti od stakla naše korisnice Mire Podhraški Kojić, kao i aromatski pripravci iz radionice zdravog življenja. Učenici srednje medicinske škole su posjetiteljima mjerili krvni tlak. Na pozornici nas je uspješno predstavila plesna grupa Žene iz sjene, Gerontološkog centra Centar.