Pravo doba – Sajam za zrele generacije

svi. 23, 2019

Korisnici i djelatnici Doma i Gerontološkog Centra i ovaj put su , petu godinu zaredom, aktivno sudjelovali na sajmu „Pravo doba“  – sajmu za zrele generacije, koji se održavao od 16. do 18. svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

Naši korisnici nastupili su u modnoj reviji koja je organizirana u suradnji sa UMAH-om. Tom prigodom predstavili su svečanu i sportsku elegantnu odjeću uz modne dodatke: šešire i kape Salona Kobali.

Posjetitelje sajma zabavio je i atraktivan nastup korisnica  Gerontološkog centra Doma Centar, koje su izvele plesnu točku  pod nazivom  „Cha cha cha“ . Uz uživanje u plesnim i  modnim nastupima, posjetitelji su se mogli priključiti i  našoj kreativnoj radionici izrade slika Tomago tehnikom (Tehnika izrade slika sušenim laticama cvijeća), pod stručnim vođenjem, volonterke, gđe Marije Igaly.

ZADNJE OBJAVE

NATJEČAJ ZA RADNA MJESTA

Njegovatelj/ica – 3 izvršitelj/ica na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 1 mjeseca

Medicinska sestra/tehničar – 2 izvršitelj/ice na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 1 mjeseca

Posjet Domu za djecu sv. Mala Terezija

Korisnici našeg doma, već tradicionalno od blagdana Sv. Kate do Nikolinja, vrijedno i nesebično sakupljaju slatkiše i igračke za svoje male sugrađane.

Nagrađen naš adventski vjenčić

Na ovogodišnjoj manifestaciji Doma za starije osobe Trešnjevka, u jakoj konkurenciji, među mnoštvom maštovitih adventskih vjenčića, naši su vjenčići osvojili treće mjesto.