Pravo doba – Sajam za zrele generacije

svi. 23, 2019

Korisnici i djelatnici Doma i Gerontološkog Centra i ovaj put su , petu godinu zaredom, aktivno sudjelovali na sajmu „Pravo doba“  – sajmu za zrele generacije, koji se održavao od 16. do 18. svibnja na Zagrebačkom velesajmu.

Naši korisnici nastupili su u modnoj reviji koja je organizirana u suradnji sa UMAH-om. Tom prigodom predstavili su svečanu i sportsku elegantnu odjeću uz modne dodatke: šešire i kape Salona Kobali.

Posjetitelje sajma zabavio je i atraktivan nastup korisnica  Gerontološkog centra Doma Centar, koje su izvele plesnu točku  pod nazivom  „Cha cha cha“ . Uz uživanje u plesnim i  modnim nastupima, posjetitelji su se mogli priključiti i  našoj kreativnoj radionici izrade slika Tomago tehnikom (Tehnika izrade slika sušenim laticama cvijeća), pod stručnim vođenjem, volonterke, gđe Marije Igaly.

ZADNJE OBJAVE

Međunarodni dan starijih osoba

Na štandu su pozornost brojnih posjetitelja privlačili vješto oslikani predmeti od stakla naše korisnice Mire Podhraški Kojić, kao i aromatski pripravci iz radionice zdravog življenja. Učenici srednje medicinske škole su posjetiteljima mjerili krvni tlak. Na pozornici nas je uspješno predstavila plesna grupa Žene iz sjene, Gerontološkog centra Centar.