Mobilni tim: Dolaze u starački dom pa tamo popravljaju zube

lip. 17, 2019

Mobilni specijalistički geronto-stomatološki tim iz Stomatološke poliklinike Zagreb, koji se sastoji od stomatologa, medicinske sestra i vozača, redovno obilazi korisnike Doma Centar. Problem oralnog zdravlja često je prisutan kod osoba starije životne dobi, a ovim pristupom je i slabo pokretnim i nepokretnim korisnicima pružena mogućnost dobivanja oralne medicinske skrbi. Ovaj hvale vrijedan projekt financira Grad Zagreb, a u cilju je da zaživi i na nacionalnoj razini.

Više o tome možete pročitati OVDJE.

ZADNJE OBJAVE

Natječaj za radna mjesta

Socijalni radnik/ca za program podrške u lokalnoj zajednici – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 6 mjeseci
Gerontodomaćica za program podrške u lokalnoj zajednici – 1 izvršitelj/ice na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 1 mjeseca
Medicinska sestra/tehničar – 1 izvršitelj/ice na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 2 mjeseca
Pomoćni radnik/ca u kuhinji – 1 izvršitelj/ice na određeno vrijeme, pola radnog vremena, uz probni rad od 1 mjeseca

Važna obavijest

Dozvoljava se dostava higijenskih potrepština, namirnica, lijekova i drugih potrepština, korisnicima doma od strane članova obitelji i prijatelja od 12.05.2020. temeljem novih uputa o suzbijanju epidemije bolesti COVID-19.

Nabavka lijekova i medicinskih preparata 

Brigu za nabavku lijekova i raznih medicinskih preparata korisnicima preuzele su naše odjelne medicinske sestre, koje u suradnji sa liječnicima i ljekarnama koordiniraju i naručuju potrebno, tako da svi budu opskrbljeni i da nikome ne nedostaje niti jedan lijek, preparat ili dodatak prehrani.