Održana X. konferencija socijalnih radnika pod nazivom „Drugi i drugačiji“

lis. 16, 2019 | Aktualnosti

U organizaciji Hrvatske udruge socijalnih radnika, u zagrebačkom hotelu Sheraton, održana je X. Konferencija socijalnih radnika pod nazivom „Drugi i drugačiji“, od 09 – 11.10.2019. Ovogodišnja konferencija posvećena je temi različitosti.

U organizaciji Grada Zagreba i Zaklade Zajednički put, u Hotelu International, održana je konferencija od 01-03.10.2019., posvećena životu u starijoj životnoj dobi pod nazivom „Živjeti starost – izazov za pojedinca, obitelj i društvo“.

Na konferencijama smo se predstavili izlaganjima na temu „Funkcionalno (ne)ovisan korisnik smještaja u domu za starije osobe: potrebe, propisi i praksa“ i  „Stari i stariji, drugi i drugačiji“ te poster prezentacijom na temu „Formalna i neformalna skrb za osobe starije životne dobi“.

ZADNJE OBJAVE

Natječaj za radna mjesta

Socijalni radnik/ca za program podrške u lokalnoj zajednici – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 6 mjeseci
Gerontodomaćica za program podrške u lokalnoj zajednici – 1 izvršitelj/ice na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 1 mjeseca
Medicinska sestra/tehničar – 1 izvršitelj/ice na određeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 2 mjeseca
Pomoćni radnik/ca u kuhinji – 1 izvršitelj/ice na određeno vrijeme, pola radnog vremena, uz probni rad od 1 mjeseca

Važna obavijest

Dozvoljava se dostava higijenskih potrepština, namirnica, lijekova i drugih potrepština, korisnicima doma od strane članova obitelji i prijatelja od 12.05.2020. temeljem novih uputa o suzbijanju epidemije bolesti COVID-19.

Nabavka lijekova i medicinskih preparata 

Brigu za nabavku lijekova i raznih medicinskih preparata korisnicima preuzele su naše odjelne medicinske sestre, koje u suradnji sa liječnicima i ljekarnama koordiniraju i naručuju potrebno, tako da svi budu opskrbljeni i da nikome ne nedostaje niti jedan lijek, preparat ili dodatak prehrani.