Održana X. konferencija socijalnih radnika pod nazivom „Drugi i drugačiji“

lis. 16, 2019 | Aktualnosti

U organizaciji Hrvatske udruge socijalnih radnika, u zagrebačkom hotelu Sheraton, održana je X. Konferencija socijalnih radnika pod nazivom „Drugi i drugačiji“, od 09 – 11.10.2019. Ovogodišnja konferencija posvećena je temi različitosti.

U organizaciji Grada Zagreba i Zaklade Zajednički put, u Hotelu International, održana je konferencija od 01-03.10.2019., posvećena životu u starijoj životnoj dobi pod nazivom „Živjeti starost – izazov za pojedinca, obitelj i društvo“.

Na konferencijama smo se predstavili izlaganjima na temu „Funkcionalno (ne)ovisan korisnik smještaja u domu za starije osobe: potrebe, propisi i praksa“ i  „Stari i stariji, drugi i drugačiji“ te poster prezentacijom na temu „Formalna i neformalna skrb za osobe starije životne dobi“.

ZADNJE OBJAVE

Kestenijada

U četvrtak, 07.11.2019., u Domu Centar održana je tradicionalna Kestenijada.

Kolektivna sadnja drveća u Hrvatskoj!

Odazvavši se akciji „Zasadi drvo, ne budi panj!“, u petak, 25.10.2019., korisnici i djelatnici Doma, dali su svoj doprinos kolektivnoj sadnji drveća u Hrvatskoj.

Ponovljeni javni natječaj

Predmet zakupa je poslovni prostor u objektu Doma za starije osobe Centar, površine 25,89 m2, opremljen za obavljanje frizerske i pedikerske djelatnosti. Poslovni prostor nudi se u viđenom stanju.