REKLI STE O NAMA

Irena Kolar Vudrag

Drage medicinske sestre, u 10 godina postojanja CRVENIH NOSOVA klaunovadoktora i redovnih posjeta bolnicama divno je svjedočiti kako kroz predanost, profesionalnost i dobrotu brinete o svakom pacijentu. Vaša ljubav, hrabrost, susretljivost, požrtvovnost, empatija i smisao za humor velika su inspiracija i podrška u radu nama kao i onima s kojima predano radite svaki dan ..

Biljana Bolmanac

Zahvaljujem se posebno na vašoj preporuci da me se vrati u moju „staru sobu“. Vjerovatno niste ni svjesni što je to značilo za mene, da se opet mogu osjećati kao čovjek. (…)

Jadranka Vukadinović-Koršić

Puno Vam hvala na ovim lijepim fotografijama. Ovo nam puno znači sada kad ne možemo do mame. Vidim da su se lijepo zabavili. (…)

Dario Kaurić

Puno Vam hvala što ste mi omogućili da video vezom vidim svoju majku. Molim Vas prenesite iskaze moje zahvalnosti gospođi Melaniji, sestri Slavici i njegovateljici Mariji, kao i cijelom timu sa V. kata ..

Marina Vrbanić

Poštovani,
u ime cijele obitelji željela bih se zahvaliti svim sestrama, njegovateljicama i čistačicama na odjelu stacionara 5. kata gdje leži moj otac Franjo Vrbanić, na brizi, požrtvovnosti i predanom radu u ovim izuzetno teškim trenucima uzrokovanim ovom pandemijom ..

Seka Ivanković

Dragi moji svi djelatnici,

da vas sve lijepo pozdravim u ova nam krizna vremena!!! Neću duljiti, s mamom sam svakodnevno u kontaktu, i prema njenom pričanju ..

Josip Novak

Danas 1. travnja 2020. je godina dana kako sam Vašim okriljem. Mogu reći da se ugodno i dobro osjećam ovdje u Domu. Svakako želim istaknuti i pohvaliti prijaznost i susretljivost cijelog osoblja s kojima sam dolazio u kontakt ..

Vesna Mlinarek

„… Osjećam veliku potrebu da vam se ovim putem zahvalim na svemu što ste činile za moju mamu, a pogotovo na brigu i njegu u njezinim posljednjim danima. Iako sam prilično rječita, u ovoj situaciji nemam dovoljno riječi kojima bih opisala poštovanje i divljenje za ono što radite ..

ZADNJE OBJAVE

Natječaj za radna mjesta

1. Pomoćni radnik/ca u kuhinji – 1 izvršitelja/ice na neodređeno vrijeme, puno radno vrijeme, uz probni rad od 1 mjeseca
2. Medicinska sestra/tehničar – 1 izvršitelja/ice na određeno vrijeme, puno radno vrijeme

Dobra vijest!

Dana 10.07.2020. Dom za starije Centar je privukao veliku pažnju i interes medija i šire javnosti nakon objave da je nekoliko radnika Doma pozitivno na Covid 19.

Skip to content
IZJAVA O PRISTUPAČNOSTI
Dom za starije osobe "Centar" obvezan je osigurati pristupačnost svoje mrežne lokacije u skladu sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora Republike Hrvatske (NN 017/2019). Ova Izjava o digitalnoj pristupačnosti primjenjuje se na mrežnu lokaciju www.dom-centar.hr.
STATUS USKLAĐENOSTI
Ova mrežna lokacija je potpuno usklađena sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora.
POVRATNE INFORMACIJE I KONTAKT
Eventualne primjedbe na pristupačnost stranice ili upiti vezani uz informacije i sadržaje koji nisu pokriveni opsegom primjene Zakona o pristupačnosti mogu se uputiti Službeniku za informiranje Doma za starije osobe "Centar".
INSPEKCIJSKI NADZOR
Nadzor nad provedbom Zakona obavlja Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske.