ODJEL PREHRANE, TEHNIČKIH I POMOĆNIH POSLOVA

U sklopu svoje djelatnosti Dom osigurava kvalitetnu prehranu prema Hrvatskim smjernicama za prehranu osoba starije dobi.

Kvaliteta obroka je osigurana kroz svakodnevnu pripremu svježih obroka iz pažljivo odabranih namirnica kontroliranoga porijekla, redovitom kontrolom ispravnosti gotovog proizvoda, mikrobiološkom kontrolom radnih površina i ispitivanjem ispravnosti vode.

Stručno, kreativno i marljivo osoblje, te suvremeno opremljena kuhinja, garancija su dobre kvalitete obroka i usluga.

Jelovnik je inspiriran sezonskim namirnicama koji se često mijenja i nadopunjuje novim idejama i sljedovima.

Obroci su prilagođeni dobi i zdravstvenim potrebama korisnika.

Pored standardne prehrane u Domu je osigurana i dijetalna prehrana.

Priprema i posluživanje obroka se obavlja po HACCP sustavu.

Svježe pripremljeni i topli obroci za pokretne korisnike se poslužuju u blagovaonici doma.

Za teže pokretne korisnike i korisnike na odjelu zdravstvene njege, obroci se poslužuju u sobama korisnika tablet sustavom.

Poslovi higijene obuhvaćaju pranje i glačanje osobnog rublja i posteljnog rublja korisnika, te pospremanje soba i sanitarnih čvorova korisnika, kao i održavanje čistoće zajedničkih prostorija.

Kvalificirani kućni majstori Doma otklanjaju novonastale kvarove, a svojim znanjem i vještinama vrše i druge radove u Domu (električarske, vodoinstalaterske, keramičarske, ličilačke, stolarske, …).

ZADNJE OBJAVE

Kestenijada

U četvrtak, 07.11.2019., u Domu Centar održana je tradicionalna Kestenijada.

Kolektivna sadnja drveća u Hrvatskoj!

Odazvavši se akciji „Zasadi drvo, ne budi panj!“, u petak, 25.10.2019., korisnici i djelatnici Doma, dali su svoj doprinos kolektivnoj sadnji drveća u Hrvatskoj.

Ponovljeni javni natječaj

Predmet zakupa je poslovni prostor u objektu Doma za starije osobe Centar, površine 25,89 m2, opremljen za obavljanje frizerske i pedikerske djelatnosti. Poslovni prostor nudi se u viđenom stanju.